marți, 8 ianuarie 2013

CES Ziua 0 - 7 Ian

   E ziua 0 în titlu deoarece expoziția principală se va deschide abia astăzi (8 ian), însă au fost câteva companii mai mari care și-au organizat propriile conferințe de presă. S-au prezentat televizoare OLED 4K în general, frigidere inteligente, mașini de spălat inteligente și telefoane chinezești. Nu o să comentez despre aceastea. Eventual vă atasez câteva poze la final. Să începem:
    nVidia este cea care a deschis show-ul prezentând noul procesor Tegra 4, "Cel mai rapid procesor mobil de pe planetă", foarte deștept, foarte rapid, foarte tare și au mai venit cu o chestie numită Project Shield. Practic un controler cu un ecran de 5 inch care foloseste procesorul mai sus amintit și care poate să facă output de semnal 4K la un televizor compatibil.

           

    Ca să rămân la Tegra 4, prima companie care a anunțat o tabletă cu noul procesor este Vizio, o tabletă de 10 inch cu rezoluția 2560x1600 și 32GB memorie internă.

    Prezent de asemenea la CES, Kingston a lansat DataTraveler HyperX Predator. Un stick pe USB3 cu o capacitate de 1TB (1024 GB),aliaj de zinc și 5 ani garantie. Modelul de 512GB pe care Kingston îl are la vanzare chiar acum e costă undeva la 1750$. Pentru cel de 1TB nu au anunțat preț. Eu cred că undeva între 2500-2800$.




   În cadrul propriei conferințe de presă, Sony și-a anunțat noul vârf de gamă, Xperia Z (respectiv ZL). Ecran de 4 inch, 1080p cu Mobile Bravia Engine 2, 2GB de RAM, camera de 13MP Exmor RS. E practic un HTC Butterfly, garnisit cu câteva tehnologii Sony. Design-ul e superb și în plus vine și cu certificare IP57 pentru rezistență la apă și praf.



    S-au întâmplat destul de multe și show-ul de abia începe. Abia astept să văd ce se mai intampla azi. Cum v-am promis, vă atașez fotografiile de care aminteam la începutul postării.











Bonus că ați ajuns până aici. :P




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu